UČEŠĆE STUDENATA FUTURE NA PROJEKTU DIJALOG ZA PREVENCIJU PRIRODNOG HAZARDA

Projekat Dijalog za pervenciju prirodnog hazarda realizovan je od strane organizacija Unija ekologa UNEKO, Eko Drina Mali Zvornik i Omladinsko udruženje Naša Ljubovija, u periodu od avgusta 2014. do juna 2015. godine uz podršku programa SENSE koji sprovodi Regionalni centar za životnu sredinu (REC) a finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).
Studenti treće i četvrte Fakulteta Futura (Danica Zdravković, Tijana Đurović, Božidarka Prole, Milan Ercegovac, Jovana Nikolovski i Stefan Ivković) i master student Ivana Petrić, aktivno su učestvovali u realizaciji projektnih aktivnosti čime su dali značajan doprinos rezultatima projekta i odradili stručnu praksu predviđenu nastavnim planom i programom.
[st_gallery gallery=“1828,1829″ size=“portfolio-two“ columns=“2″ lightbox=“yes“]
Studenti su radili na kampanjama u školama na teritoriji opština Mali Zvornik, Ljubovija i Krupanja i izradi brošura za osnovce, Planu upravljanja rizicima od prirodnog hazarda, učestvovali su u konsultativnim sastancima i završnoj konferenciji projekta gde su bili i posebno pohvaljeni za svoj rad.
Timu studenata volontera pridružila se i njihova koleginica Dišica Pejić, student završne godine Fakulteta za bezbednost, Univerziteta u Beogradu.
[st_gallery gallery=“1830,1831″ size=“portfolio-two“ columns=“2″ lightbox=“yes“]

Pozovite nas