Svečani prijem studenata na Master akademskim studijama

U subotu 12.11.2016. godine povodom početka školske godine na Master akademskim studijama Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura upriličen je svečani prijem studenata.

Osnovne ciljeve i projekcije studijskih programa predstavili su i prezentovali nastavnici: dr Gordana Dražić, dr Boris Vakanjac i dr Zlatko Dragosavljević.

Svoja dugogodišnja iskustva i stvaralačke energije sa studentima su podelili kompetentni i dokazani eksperti: dr Aleksandar Gordić (docent Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura, profesor Metodologije NIR, filozof, prostorni planer, filolog); dr Srđan Verbić (magistrirao i doktorirao u oblasti veštačke inteligencije-dekodovanja i kripto-analize i računarskih testova znanja, dugogodišnji koordinator i rukovodilac Centra za prirodne nauke i ispite u Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja);  dr Jordan Aleksić (profesor i osnivač Fakulteta Futura, rukovodilac i projekt menadžer značajnog broja nacionalnih i međunarodnih projekata, inovacionih modela u obrazovanju, preneo je svoja PROJEKTNA  iskustva); Mesud Adžemović (koordinator Departmana poslediplomskih studija Fakulteta Futura preneo je praktična iskustva u oblikovanju master radova). U inspirativnom izlaganju studentima su se obratili i Ljubiša Aleksić, ekspert za vanredne situacije i Marija Petrović, prostorni planer i naglasili važnost i značaj savremenog sistema ekološke bezbednosti, ali i pre svega značaj osposoblјenosti za praćenje, sagledavanje i rešavanje širokog spektra bezbednosnih izazova i pretnji, pre svega opasnosti po životnu sredinu sa političkim, ekonomskim i drugim implikacijama vezanim za korišćenje prirodnih resursa. Asistent Nevena Božić prezentovala je ključne procedure specijalističkog kursa o projektno-investicionom menadžmentu.

Prezentacija

[st_gallery gallery=“6153,6154,6155,6157,6158,6159,6160,6161,6163″ size=“portfolio-three“ columns=“3″ lightbox=“yes“]

Pozovite nas