Sonja Avramović, student Fakulteta Futura, na trećem Međunarodnom simpozijumu mladih istraživača u bio-naukama

IMG_20160622_181751Diplomski rad Sonje Avramović pod nazivom „Ekološka šteta u dubokim vodama: de jure i de facto“ prihvaćen je i biće prezentovan na trećem Međunarodnom simpozijumu mladih istraživača u bio-naukama koji se održava u Rumuniji.

Ovaj simpozijum organizuju NVO OspN (Students for Nature Organization) Instituta za nauku i inovacije u društvu (ISIS – Institute of Science and Innovation for Society) i Univerzitet Babeš-Boljaj. Održaće se u periodu od 25. do 31. jula na Univerzitetu Babeš-Boljaj u rumunskom gradu Klužu Napoki (Cluj-Napoca). Simpozijum okuplja mlade istraživače iz cele Evrope, koji rade u oblastima ekologije, biohemije, molek
ularne biologije i biotehnologije. Cilj simpozijuma je da  okupi studente osnovnih, master i doktorskih studija koji žele da prezentuju svoja istraživanja, razmene i steknu nova znanja i povežu se sa drugim kolegama iz svojih i srodnih oblasti. U okviru simpozijuma, održavaju se i društvene manifestacije, ekskurzije i posete istorijskim i kulturnim lokalitetima. 

Young Researchers in BioSciences

 

Pozovite nas