Delegacija Fakulteta islamskih nauka u Beogradu i Islamske zajednice u Srbiji, koju je predvodio Muhamed Jusufspahić, u čijem sastavu su bili i dr Abdulah Numan, muftija srbijanski, kao i mr Ivan Ejub Kostić, koordinator master studija na FIN i direktor Balkanskog centra za Bliski istok, bila je u radnoj poseti Fakultetu za primenjenu ekologiju Futura. Dekan fakulteta prof. dr Jordan Aleksić i koordinator poslediplomskih studija doc. dr Mesud Adžemović upoznali su uvažene goste o sadržaju studijskih programa, misiji i projektnim aktivnostima Fakulteta Futura.

Obostrano je iskazana spremnost za konkretne oblike saradnje, tako što će visokoškolske organizacije, na početku saradnje, otpočeti zajedničku realizaciju studijskog programa mastera – Ekonomija životne sredine i klimatske promene.

Fakultet je iskazao spremnost da pomogne FIN i Islamskoj zajednici u Srbiji u koncipiranju, definisanju i akreditovanju  studijskih programa na budućem Univerzitetu IZS, posebno Departmana za ekosistemsko inženjerstvo i zaštitu životne sredine.

Podeli na društvenim mrežama!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail