Peti interaktivni modul za studente Fakulteta Futura u okviru projekta “VIŠEGRAD za SRBIJU: Premošćavanje nedostataka između obrazovanja i održivog razvoja u praksi”

Peti interaktivni modul za studente Fakulteta Futura u okviru projekta “VIŠEGRAD za SRBIJU: Premošćavanje nedostataka između obrazovanja i održivog razvoja u praksi” održan je 5. i 6. aprila 2016. godine. Predavanja su bila namenjena studentima završnih godina osnovnih studija i studentima master studija, koji slušaju predmete Ekoklimatologija, Integrisani GIS, Životna sredina i održivi razvoj, Očuvanje i unapređenje bioloških vrednosti i resursa, Očuvanje i unapređenje genetičkih resursa, Prirodne vrednosti i održivi turizam.

Dvodnevna predavanja i radionice držali su profesori Fakulteta poljoprivrednih i prehrambenih nauka Széchenyi István univerziteta u Győr-u, prof. dr Attila J. Kovács i prof. dr Gabor Milics.

Studenti su imali prilike da unaprede svoja znanja o primeni GIS-a i metodama prikupljanja podataka u planiranju poljoprivredne proizvodnje, a nakon toga da primene stečena znanja kroz niz praktičnih vežbi, koje su profesori realizovali sa prisutnim studentima.

[st_gallery gallery=“4742,4743,4745,4746″ size=“portfolio-four“ columns=“4″ lightbox=“yes“]

Pozovite nas