Održana studentska radionica „Tiče nas se!“

U subotu, 23.12.2017. godine održana je studentska radionica „Tiče nas se!“ u organizaciji Studentskog parlamenta FPE Futura i studentske organizacije OIKOS Beograd, uz podršku Centra za karijerno vodjenje studenata Fakulteta Futura. Na radionici su učestvovale kolege sa Šumarskog, Fakulteta političkih nauka, Biološkog i drugih fakulteta, koji se interesuju za ovu temu. 
 
Radionicu su otvorili MSc. Marko Vujić, asistent FPN na master smeru ekološka politika i Sonja Avramović, koordinatorka Centra za karijerno vodjenje FPE Futura. Učesnici su u okviru grupnog rada obradjivali aktuelne ekološke teme poput klimatskih promena, biodiverziteta, energetike i otpada, kroz prizmu pravno-političkog, socio-ekonomskog i ekološkog aspekta. Zaključci i rešenja na kraju su predstavljena pred tročlanim žirijem, koji su činili MSc. Vuk Gajić, MSc. Marko Vujić i Tatjana Toković. 
 
Organizacioni tim radionice „Tiče nas se!“ zahvaljuje se FPE Futura na finansijskoj podršci u realizaciji ovog projekta i Fakultetu političkih nauka na obezbedjenim prostorijama u kojima je održana radionica.
[st_gallery gallery=“9760,9761,9762,9763,9764″ size=“portfolio-three“ columns=“3″ lightbox=“yes“]
Pozovite nas