Povodom obeležavanja 22. marta – Svetskog dana voda u utorak 21. marta 2017. godine sa početkom u 13 časova u prostorijama Centra za stručno usavršavanje u Šapcu održana je prezentacija pod nazivom “Demonstracija modela ekosistemskih procesora”. Prezentaciji je prisustvovalo 120 đaka i profesora srednjih škola u Šapcu, studenata i profesora Visoke medicinske i poslovne-tehnološke škole i Visoke polјoprivredne škole.

Organizatori prezentacije i demonstracije modela ekosistemskih procesora su bili: EKOS Šabac, Fakultet za primenjenu ekologiju Futura, Uneko Podrinje, UG Norkut i Gradska uprava grada Šapca. Katalog pod nazivom „Adaptivni modularni ekosistemski procesori“ prezentovali su profesor dr Jordan Aleksić, dekan i asistenti Nevena Božić i Slobodan Stefanović. Studenti Visoke medicinske i poslovne-tehnološke škole su predstavili svoje radove o značaju voda za živi svet.

Učesnici skupa su izrazili veliko zadovolјstvo zbog prilike da iznesu svoje stavove o značaju zaštite prirodnog resursa voda, kao i da dobiju nove informacije u navedenoj oblasti.

Podeli na društvenim mrežama!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail