MASTER STUDENT FAKULTETA FUTURA ANA PETROVIĆ VUKIĆEVIĆ LAUREAT NAGRADE NAJEVROPLJANIN 2015.

 

Na svečanosti u Skupštini grada Beograda, sinoć 18.04.2016. godine, uručene su nagrade Najevropljanin za 2015, koju Prva evropska kuća tradicionalno dodeljuje za politiku, ekonomiju i privredu, kulturu i umetnost, preduzetništvo i menadžment.

 U oblasti ekologije i prerade otpada tu nagradu je dobila Ana Petrović Vukićević, student master akademskih studija na Fakultetu za primenjenu ekologiju Futura Univerziteta Singidunum, predsednica Udruženja reciklera Srbije koja se ovom prilikom obratila skupu i  zahvalila na ukazanoj časti i poverenju koje su joj dali ovom nagradom i istakla: ,,Ovo priznanje  za mene predstavlja potvrdu i podstrek da se na pravi način borim i zalažem za bolje poslovno i  životno okruženje u našem društvu, ukazujući na važnost ekologije, životne sredine i reciklažne industrije. Zelena industrija je rastuća grana privrede, inkluzivna i društveno odgovorna. Posebno mi je drago što ovu nagradu primam danas na svetski dan reciklaže električnog i elektronskog otpada”.

Ovoj svečanosti, ispred fakulteta Futura, prisustvovali su prof. dr Jordan Aleksić, predsednik Saveta fakulteta, Msc Mesud Adžemović, koordinator departmana poslediplomskih studija, Msc Siniša Mitrović, doktorand   fakulteta Futura i Mirjana Perović Kozomara, student studijskog programa Integralno upravljanje prirodnim resursima na master akademskih studija fakulteta Futura. 

[st_gallery gallery=“4832,4831,4830,4829″ size=“portfolio-four“ columns=“4″ lightbox=“yes“]

Pozovite nas