Master akademske studije – raspored i prijava ispita u junskom ispitnom roku

Junski ispitni rok 2017. zakazan je za period od 12.6. do 01.7.2017. godine.

Prijava ispita plaća se unapred u iznosu od 1000 dinara po ispitu.

Prijavljivanje se vrši slanjem elektronske prijave (koju možete preuzeti ovde) i skenirane ili fotografisane uplatnice kojom dokazujete plaćanje na e-mail: master.studije@futura.edu.rs

Uplatnica se popunjava na sledeći način:

Studenti koji nisu izmirili finansijske obaveze predviđene Ugovorom ne mogu prijaviti i pristupiti polaganju ispita.

Poslednji rok za prijavu ispita je 10.06.2017. godine. Ispitni spiskovi će biti formirani u ponedeljak 12.06.2017.

VAŽNA NAPOMENA: Od ove školske godine više ne postoje pojedinačne prijave već se za svaki predmet formira spisak prijavljenih koji profesor i asistent donose na ispit i u koji će biti upisani Vaši bodovi i ocene. Zbog ove novine studenti koji ne izmire finansijske obaveze na vreme i koji zbog toga dobiju zabranu prijave ispita neće moći da uplatom na sam dan ispita pristupe ispitu. Da biste naknadno bili upisani u spisak neophodni je najmanje 48 sati pre termina ispita poslati fotografisane uplatnice koje dokazuju izmirenje dugova prema školarini i nadoknadu za naknadnu prijavu ispita.

Dodatna napomene: U junskom ispitnom roku imate dva termina za ispite koji ste slušali u letnjem semestru i imate pravo izlaska na oba termina (birate sami termin izlaska, ili ako padnete u prvom terminu imate pravo izlaska u drugom terminu).

Raspored ispita pogledajte ovde.

Pozovite nas