FUTURA NA PREZENTACIJI FAKULTETA I VISOKIH ŠKOLA „INDEX 19“ U ČAČKU

U utorak, 26.02., u holu Doma kulture u Čačku, održana je prezentacija univerziteta, fakulteta, akademija i visokih škola Srbije pod nazivom ,,Indeks 2019″. Organizator ove manifestacije je Turistička organizacija Čačka u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Školskom upravom Čačak i Nacionalnom službom za zapošljavanje.
 
Osnovna ideja je da se srednjoškolci Čačka i susednih opština upoznaju sa programima fakulteta, akademija i visokih škola Srbije, vide ponude na licu mesta i odluče u kom smeru će nastaviti svoje školovanje. U razgovoru sa profesorima i studentima svih naučnih ustanova koje su uzele učešće na manifestaciji, srednjoškolci su shvatili značaj kvalitetnog izbora i perspektivu profesije koju odaberu.
Procena Organizatora je bila da se na INDEX 19 predstavilo oko 40 naučno-obrazovnih institucija. FUTURA je na ovoj manifestaciji predstavila svoj program (osnovne akademske studije i master) u okviru uspostavljenje strateške saradnje sa Ustanovom za kulturno obrazovnu delatnost „Kosta Novaković“ iz Čačka. 
 
Budućim studentima su ponuđena dva studijska programa AMBIJENTALNA EKONOMIJA i EKOLOGIJA EKONOMIJE, kao i značaj zelenih zanimanja za koja Fakultet osposobljava buduće studente. 
[st_gallery gallery=“12068,12067,12065,12064,12063,12062″ size=“portfolio-three“ columns=“3″ lightbox=“yes“]
Pozovite nas