DOKTORSKE STUDIJE – RASPORED I PRIJAVA ISPITA U JUNSKOM ISPITNOM ROKU

Poštovane kolege,

Junski ispitni rok 2020. zakazan je za period od 15.6. do 17.7.2020.

S obzirom da aprilski ispitni rok, prema preporuci Ministarstva, nije održan Fakultet će organizovati najpre ispite predviđene za aprilski ispitni rok u nedelji od 15.6. do 19.6. praćeno ispitima zakazanim za junski ispitni rok počev od 22.6.2020. Ispitne prijave studenata koji su se prijavili za aprilski ispitni rok ostaju na snazi (pa oni ne moraju ponovo prijavljivati te ispite). Osim ove činjenice, studenti koji su prijavili ispite u aprilskom ispitnom roku, u slučaju da ih ne polože u prvom terminu, neće morati ponovo da ih prijavljuju u junskom roku već će moći da izađu na bilo koji od dva preostala termina.

Mehanizam i procedura prijave ispita je identična kao i prethodne godine. Potrebno je da se ulogujete preko fakultetskog mejla i pratite link za prijavu ispita koji se nalazi na sledećoj internet stranici: OVDE. Pošto to učinite, izaberite godinu na kojoj prijavljujete ispite, popunite Vaše lične podatke (broj indeksa, ime i prezime) i štiklirajte predmete sa ponuđene liste. Poslednji korak je da priložite uplatnicu kojom dokazujete plaćanje nadoknade za prijavu ispita posle čega sledi finalno slanje prijave. Kada ispunite sve korake, na vaš fakultetski mejl (preko kojeg ste se logovali) dobićete potvrdu da ste prijavili ispite. Preko ovog mejla moguće je da izvršite promenu u prijavi, ukoliko ste negde pogrešili.

Svaki ispit koji prijavljujete morate unapred platiti 1000 dinara. Uplatnica se popunjava na sledeći način:

POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA:

1) Vodite računa da unesete sve tačne podatke (da ime i prezime napišete velikim slovima, da tačno navedete broj indeksa, da koristite latinične fontove č, ć, š, ukoliko pišete latinicom…) jer će se na osnovu onoga što vi unesete (broj indeksa, ime i prezime) biti formirani ispitni spiskovi.

2) Ukoliko prijavljujete ispite iz dve različite godine studija, potrebno je da načinite dve različite prijave ispita (za svaku godinu posebno). U tom slučaju potrebno je razdvojiti i uplate za nadoknadu ispita na dve uplatnice i svaku priložite uz odgovarajuću prijavu.

 

Studenti koji nisu izmirili finansijske obaveze predviđene Ugovorom o studiranju ne mogu pristupiti polaganju ispita.

Poslednji rok za prijavu ispita je 5.6.2020.godine u 23:59h. Ispitni spiskovi će biti formirani do 10.6.2020. Pošto ispitni spiskovi budu formirani oni će biti prosleđeni svim studentima da pogledaju da li su uspešno prijavili ispite i da, ukoliko nešto nije izvršeno kako treba, imaju vremena da nam skrenu pažnju da uklonimo nedostatke.

NAKNADNE PRIJAVE ISPITA:

Sve naknadne prijave vrše slanjem skenirane ili fotografisane uplatnice kojom dokazujete plaćanje uz naziv predmeta u tekstu mejla na e-mail jelena.radovanovic@futura.edu.rs uz izuzetak da se svaki ispit plaća 2000 dinara.

Raspored ispita pogledajte ovde ide link ka rasporedu ispita.

 

S poštovanjem

 

 

 

Pozovite nas