BESPLATAN SPORT ZA MLADE I STUDENTE

Talentovani sportisti pozvali su mlade putem društvenih mreža da se aktiviraju uz udruženje SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti).

Udruženje SOFA u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, osnovano je s ciljem da omogući besplatno redovno bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima za studente i omladinu. Trenutno, aktivnosti se organizuju u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, u različitim sportskim objektima ili atraktivnim lokacijama na otvorenom u toku letnjih meseci. Treneri su mladi stručnjaci iz oblasti sporta, dok SOFA mrežu po gradovima vode studenti-koordinatori.
Zainteresovani mogu da se registruju preko SOFA sajta. Prvo je potrebno registrovati se, potom verifikovati svoj profil, obavezno upamtiti svoj ID broj, a zatim odabrati termine i lokaciju aktivnosti i na kraju zaista doći na njih.
Kako bi pomogli širenju svesti među mladima o važnosti bavljenja sportom i zdravom načinu života, podršku udruženju SOFA pružili su, između ostalih, Bogdan Bogdanović, Nemanja Dangubić, Andrea Lekić, Miroslava Najdanovski, Aleksandar Atanasijević, Novica Veličković i Marko Kešelj.

Pozovite nas