ODRŽAN SASTANAK CENTRA ZA KARIJERNO VOĐENJE STUDENATA I PREDSTAVNICE AIESEC-A

U utorak, 19. marta 2019. godine, na Fakultetu za primenjenu ekologiju Futura, održan je sastanak koordinatora Centra za karijerno vođenje studenata Nikolete Cesnak i potpredsednice za marketing i odnose s javnošću Katarinom Krstić. Predstavljena je buduća saradnja između spomenutih organizacija u pogledu uspostavljanja kontakta za razmenu studenata u inostranstvu i realizovanje studentskih praksi, uz mogućnost sticanja sertifikata.

AIESEC je internacionalna organizacija koja okuplja mlade ljude širom sveta omogućavajući razvoj  liderskog potencijala kroz volonterska i stručna iskustva, kao i kroz uključivanje u različite projekte koje spomenuta organizacija realizuje.

Zemlje, u kojima se sprovodi razmena studenata, zavise od trenutnog aktuelnog programa. Do sada su se razmene studenata sprovodile u Brazilu, Indiji, Pragu, Italiji, Nemačkoj, Turskoj i drugim zemljama.

U narednim danima, na sajtu Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura, biće uspostavljena veza sa aktuelnim programom o studentskim praksama, kao i volonterskim aktivnostima AIESECA – a, u kojima će studenti Fakulteta moći da se informišu i prijave za učestvovanje.

Podeli na društvenim mrežama!!!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail