STUDENTSKI RADOVI

Poštovane kolege osnovnih, master i doktorskih akademskih studija, omogućavamo Vam priliku da prisustvujete jedinstvenom događaju i prikažete svoje inovativne radove. Podelite svoja iskustva iz polja ekologije i zaštite životne sredine kako bi proširili ekološku svest i zajedno našli bolje načine da očuvamo našu Planetu. 

Konferencija će biti održana 15. novembra 2019. godine na Fakultetu za primenjenu ekologiju Futura Bulevar vojvode Mišića 37, Beograd. Iskoristite priliku da proširite svoje znanje i steknete nova iskustva kao i nova prijateljstva koje će Vam pomoći u nastavku Vaših studija i karijere.

Pozivamo vas da prijavite temu sa kratkim izvodom (apstrakt) i da prisustvujete radioncama gde ćete moći da izložite svoje ideje pred kolegama i usavršite svoje tehnike izlaganja.

Svi radovi koji učestvuju na Konferenciji će biti objavljeni u tematskom Zborniku. Radovi u kojima je prikazana izuzetna posvećenost, profesionalnost kao i realna rešenja ekoloških problema biće objavljeni u posebnom izdanju – Zbornik radova (Conference proceeding) na engleskom i srpskom jeziku.