Poseta italijanske delegacije Fakultetu za primenjenu ekologiju Futura

Italijanska delegacija koju je predvodio prof. dr Giovanni Perillo, direktor firme IBV (International  Business Value) i profesor Inženjerstva u oblasti životne sredine na Univerzitetu u Napulju, je tokom svoje dvodnevne posete Srbiji, u petak 7.4.2017. godine, bila gost i Fakultetu za primenjenu ekologiju Futura. 

Profesor Perillo,  je o “pametnim gradovima” i upravljanju otpadom održao predavanje studentima Fakuleta Futura, a nakon toga zajedno sa svojom delegacijom i predstavnikom IBV iz Srbije, Vladom Novkovićem, održao sastanak sa predsednikom Saveta Fakulteta, prof. dr Zlatkom Dragosavljevićem i prodekanom za nauku Fakuleta Futura, prof. dr Dragim Antonijevićem.

Sastanku su ovom prilikom, kao predstavnici Fakulteta Futura, prisustvovali i koordinator doktorskih studija, dr Mesud Adžemović, asistenti Ivana Petrić i Aleksandra Aleksić.
 
Na sastanku su razmenjene informacije o radu obe institucije i razvijene ideje i mogućnosti o daljoj sradnji.
Ova dvodnevna poseta italijanske delegacije obuhvatila je posetu Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, Agenciji za zaštitu životne sredine, Fakultetu za primenjenu ekologiju Futura i Privrednoj komori Srbije.

Podeli na društvenim mrežama!!!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail