Trinaesta regionalna Konferencija “Životna sredina ka Evropi – EnE17”

Pozivamo Vas da učestvujete na Trinaestoj regionalnoj Konferenciji “Životna sredina ka Evropi – EnE17”, koja će biti posvećena temi: Obrazovanje o klimatskim promenama za održivi razvoj. Konferencija će biti održana 5. juna 2017. godine u Beogradu (Privredna komora Srbije) i predstavljaće događaj u okviru UN obeležavanja Svetskog dana životne sredine.

Konferenciju organizuje strukovno udruženje “Ambasadori održivog razvoja i životne sredine” i Privredna komora Srbije, uz podršku Programa UN za životnu sredinu. Tradicionalno, u okviru Konferencije svake godine imamo značajan broj ambasadora iz različitih zemalja, kao i učešće preko 150 autora i koautora radova koji se objavljuju  u CD Zborniku radova Konferencije, kao i učesnika bez rada.

Konferencija je prilika za obrazovne institucije, organizacije, predstavnike privrede i pojedince da predstave svoja istraživanja i gledišta u vezi sa odabranom temom. Čvrsto verujemo da će Vaš naučno-stručni rad i iskustvo znatno pomoći razumevanju ove oblasti. Svesni neophodnosti bliske saradnje između nauke i prakse, uključujući i praksu u okviru nadležnih organa, pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće na Konferenciji “Životna sredina ka Evropi – EnE17”, bilo pripremom i prezentovanjem Vašeg rada ili doprinosom kao učesnik.

Prijavite se za program Konferencija “Životna sredina ka Evropi” na sledećem linku:http://feeserbia.com/programi/konferencija-zivotna-sredina-ka-evropi. Nakon prijave biće Vam omogućen pristup registracionom formularu, koji morate da popunite kako biste registrovali Vaše učešće na Konferenciji. Ukoliko budete imali problema prilikom registracije, pošaljite mail na: eneconference@feeserbia.com .

Organizacioni odbor Konferencije Vas obaveštava da je kotizacija za objavljivanje rada u CD Zborniku radova Konferencije 50 € u dinarskoj protivvrednosti. Studenti su oslobođeni plaćanja kotizacije.

Bliže informacije: Dunja Prokić, Ambasadori održivog razvoja i životne sredine, e-mail:eneconference@feeserbia.com, web site: http://ambassadors-env.com i http://feeserbia.com/

Koordinator programa Životna sredina ka Evropi

dr Dunja Prokić

Podeli na društvenim mrežama!!!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail